Aпликација на денот: Gitskarios е добра алтернатива на Github за Android

Gitskarios for Github e Android апликација од Alorma, која привлече интерес од GitHub заедницата откако беше повлечена официјалната Github апликација од Google play. Според дел од корисниците, станува збор за апликација која е подобра од официјалната GitHub апликација.

(Фала до Александар што сподели линк)

Токму ова е и идејата за креирање на Gitkarios односно овозможување на поголема функционалност за корисниците. Апликацијата овозможува проверка на Github складиштата, Github проекти, корисниците кои ги следите, корисниците кои ве следат, омилените складишта и куп други функции, велат девелоперите. Апликацијата е бесплатна, а минималната верзија на Android која е потребна за Gitskarios fo Github е 4.0.3. Апликацијата е со отворен код, а сите кои сакаат да допринесат во понатамошниот развој, можат да го преземат од Github.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии