Aпликација на денот: Medium oфицијално е достапeн на Android

Сега ќе има што да читате на вашиот Android. Блог платформата Medium објави своја апликација за Android преку која ќе се прикажуваа најинтересните содржини. Aпликацијата беше во бета веќе подолго време, и наликува на iOS верзијата која се користи веќе подолго време. Сепак сега се работи за официјална верзија преку која ќе може да читате што пишуваат влијателни ИТ и не-ИТ луѓе од ширум светот, вклучувајќи и луѓе од Македонија.

Medium for Android from Medium on Vimeo.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии