Apex Legends ќе може да се игра соло две недели

Ако нешто ги обединува Fornite, Battlegrounds и Apex Legends тоа се Battle Royale механиките каде огромен број вистински играчи создаваат тимови и се пресметуваат на огромна мапа. Но, веќе подолго време, првите две игри од светото трио имаат соло режим на играње каде сами се втурнувате во хаосот од куршуми и експлозии. Apex Legends, по сè изгледа, реши да ја пополни празнината и да понуди нивна реализација за соло пресметките. Иако капацитетот на играчи не е потврден, се очекува бројот да биде 60 играчи, секој со свој крст за носење.

Соло режимот на играње ќе трае само две недели и многумина претпоставуваат дека со ваквото временско ограничување, студиотo Respawn само ги тестира водите и, доколку нивната формула се покаже успешна, модот би можел да здогледа второ и подолго место на сцената.

The Iron Crown Collection Event, како што напоменавме, ќе стапи со цела сила на 13 август и ќе трае две недели, односно до 27 август.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии