Anonymous ја открива „корупцијата“ во Bank of Аmerica

Според Bank of America, овие обвинувања се „екстравагантни“ и не се вистинити.

Мејловите можат да се најдат на ново стартуваниот сајт – bankofamericasuck.com, а има и твитер профил коj се користи за дополнување на приказната за #blackmonday како што го нарекоа активистите.

Вакви документи беа најавувани од Wikileaks кои не се поврзани со Anonymous, иако вториве се поддржувачи на Wikileaks. Според @operationLeaks профилот се чини дека се работи за истите документи:

The leaker told me that the hard drive Wikileaks has is in codes and these emails also in codes but he gave me the tools to decode them.less than a minute ago via web

1 коментар на “Anonymous ја открива „корупцијата“ во Bank of Аmerica

  1. Можда ги бива за хакирање, ама за тајминг се катастрофа! Кој ќе им обрати внимание сеа покрај се што се случува во Јапонија.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии