Анонимно прелистување со Private.sh

Приватностa е огромна работа, особено кога се работи за вашите пребарувачки навики. Имено, поголемиот дел од пребарувачки енџини си земаат за слобода да ја дознаат вашата локација и IP адреса. Но, не и со Private.sh.

Преку овој сајт, секое ваше пребарување се шифрира и процесира на тој начин да не можат да се откријат дополнителни податоци за вас. Повеќе детали имате на располагање тука! Можете да го користите пребарувачот преку веб страната, но и да си инсталирате соодветна екстензија, за Chrome, или Firefox. По инсталирање на екстензијата и кликнување на иконата, автоматски се отвора сајтот private.sh.

Интересно е тоа што за секое пребарување, можете предвреме да ги филтрирате резултатите. Па така, може да одберете пребараните резултати да се поврзани само со вести, или со одредена земја.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии