Angry Birds Space e симната 50 милиони пати за само 35 дена

Со нов гејмплеј и нови оружја, не се ни сомневавме дека Angry Birds Space ќе биде хит. Играта ја сакат сите корисници на различни мобилни платформи. Но, не ни очекувавме овие резултати.

Со 50 милиони симнувања за само 35 дена, Angry Birds Space сега е најбрзо симнувана мобилна апликација, а нејзината популарност ќе продолжи благодарение и на новиот бесплатен додаток кој носи уште новини.

„Заклучокот е јасен.“, вели Rovie, финската компанија зад играта. „Нешто уште поголемо доаѓа!“

[youtube]Zc-XlVLHJDo[/youtube]

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии