ИТ настан: Anduin, Durotan, Garona и Khadgar доаѓаат на 9 јуни во Cineplexx

Десетина дена по светската премиера, но сепак еден ден пред американската премиера, хероите на Warcraft доаѓаат во Македонија. Филмот ќе биде емитуван во Cineplexx, а првата претстава е закажана за 9 јуни од 20:00 часот. Со оглед на тоа дека најавите за филм Warcraft се стари речиси колку и World of Warcraft, можноста за конечно гледање на готовиот филм е добредојдена, иако дел од нас можеби и не веруваа дека воопшто и ќе излезе филм пред неколку години. Што се однесува до останатите поволности за посетителите на киносалите во кои игра Warcraft the Beginning, засега е нејасно дали и посетителите на Cineplexx во Македонија ќе добијат дигитален клуч за играта. Засега нема официјална потврда од Blizzard иако во Cineplexx Србија се најавени клучеви за посетителите.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии