Alexa го губи гласот во новата реклама на Amazon за Super Bowl

Ема Ристовска

во Свет

Рекламите за Super Bowl секоја година стануваат сѐ подобри и посмешни, и секако исполнети со куп славни личности. Така е и оваа година со рекламата на Amazon.

Alexa го губи гласот, а тимот на Џеф Безос веднаш наоѓа креативно решение за проблемот. На помош доаѓаат Ентони Хопкинс, Ребел Вилсон, Карди Би и Гордон Ремзи, кој како и секогаш, хистерично вика.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии