Активирани Facebook Questions и за .мк корисниците

Целта е да се чуе мислењето од пријателите доколку се двоумите кој филм да изберете или може да биде само прашања и да добиете одговор од пријателите. Интересно нешто во прашањата е што може да тагирате со @ знакот, со што се линка до страните на филмовите.

Прашања се корисни и за бизнисите. Доколку сте бренд со фан страна може да си направите истражување што мислат вашите фанови за овој или оној продукт. Од друга страна, можноста некој да ве таргетира ќе ве спореди со другите. Ако сте сериозни, нема зошто да се плашите од конкуренцијата, нели?

(via Not Social Media блог)

1 коментар на “Активирани Facebook Questions и за .мк корисниците

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии