Adobe го поврза таблет компјутерот со Photoshop

Аdobe ќе стартува разни алатки кои ќе ги вклучат таблет компјутерите како дел од Adobe Creative Suite 5.5 кој ќе биде достапен на 3-то мај.

За почеток Adobe ќе стартува три програми наменети за Apple iPad, Android и Blackberry ќе дојдат подоцна, кои ќе демонстираат дел од можностите. Трите апликации се: Adobe Color Lava што го претвара таблетот во палета за мешање на бои, со Adobe Nav можат да се менуваат алатките или да се отвараат фотографии, и Adobe Eazel алатката со која може да се црта.

(via AllThingsDigital)

1 коментар на “Adobe го поврза таблет компјутерот со Photoshop

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии