Adobe Flash 10.2 наскоро ќе е достапен за Honeycomb таблет компјутерите

Adobe вели дека го оптимизираа новиот Flash 10.2 за таблет компјутерите, но нема многу детали околу таа оптимизација. Во секој случај треба да ја донесе богата видео мултимедија и анимација од мрежата на екраните со допир.

Adobe оптимистички очекува најави дека 132 мобилни уреди со Flash 10.2 ќе бидат доставени во 2011 година.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии