Адам Савиџ од MythBusters ја тестираше виртуелната реалност

„Ох ќе бидам зависник од ова!“ е заклучокот на Адам Савиџ од Mythbusters, по посетата VR Funhouse и тестирањето на физичкиот енџин на Nvidia. Реакциите на Адам се како што ги помниме од MythBusters, a доколку ви недостасува шоуто можете и да ја посетите неговата веб-страница Tested.com.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии