6rounds, интерактивен сервис за видео средби

6rounds има одлична опција за вметнување ефекти во видеото, и само што стартуваше свој API, што значи дека програмерите ќе можат да направат свои креативни апликации и да ги постават на платформата.

Сервисот има и опција налик на ChatRoulette каде се наоѓате со странци, но се чини тука нема манијаци :).

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии