40 милиони вредната претплата на NY Times се руши со Delete копчето

Потребно е да се избрише само парче код – ?gwh=numbers – од URL-то на текст за кој ви треба претплата и да се сруши вредниот платежен ѕид. Дополнително, претплатата се заоѓа и со бришење на историјата во прелистувачот или со менување на прелистувач.

Сепак, за просечниот читател, NY Times дозволува читање на 20 бесплатни текстови месечно, додатно бесплатни текстови се и тие до кои читателот дошол преку пребарувачите како Google.

(via Mashable)

1 коментар на “40 милиони вредната претплата на NY Times се руши со Delete копчето

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии