30 епизоди GG Подкаст во оваа сезона: Borderlands 3, Katana Zero, Shakedown: Hawaii

Времето лета кога се забавувате. Некако без да забележиме пристигна и 30-та епизода од оваа сезона на GG.mk. Во исчекување на Е3 полека се приближуваме до периодот кој е најзабавен кога видеоигрите се во прашање. Секако пред Е3 не очекуваат уште неколку епизоди.

Оваа епизода Гораст, Бобо, Данко и Паци зборуваа за најавата на Sonic the Hedgehog, Shakedown Hawaii, Borderlands 3 и Katana Zero. За сите кои размислуваат за нов гејминг монитор, има дел во епизодата во кој може да ѕирнете што мислат GG за дел од мониторите.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии