2018 Game of the Year: Дознајте ги одговорите на најчесто поставуваните прашања во 2018 со Google

Дејан Соколоски

во Вести

На крајот на секоја година Google ги претставува најчесто пребаруваните термини, прашања и трендови.

Дали знаете на пример: „Што е почесто пребарувано Марс или Бруно Марс?“; или „Кое име е почесто барано Laurel или Yanni?“

Станува збор за ептен едноставен квиз во кој треба да одберете два од понудените одговори. Ако не го знаете одговорот барем ќе научите нешто ново.

Квизот е достапен на следниот линк.

 

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии