Апликација на денот: Where Is My Cash е македонска апликација за менаџирање на парите

Where Is My Cash е бесплатна iOS апликација изработена од Мартин Џонов. Како што наговестува и името, апликацијата им овозможува на корисниците да проверат како и на што ги трошат парите. Eдноставна e за користење и во неколку кликови овозможува внесување на цените на производите и услугите на кои корисникот ги потрошил парите. Сметките може да се поделат во групи, да се додаде локација каде се потрошени парите, и бидејќи дизајнот е симплистицички, нема можност корисникот да се изгуби во неа. Дополнително може да се разгледа трошењето за секој ден, а со оглед на тоа дека апликацијата може да им покаже каде трошат повеќе од предвиденото, корисниците можат во иднина да заобиколат некоја од продавниците или да се откажат од претплата доколку сметаат дека не ја искористуваат во целост.

Засега Where Is My Cash е достапна единствено на iOS, но во процес е развој на Android верзија, вели Мартин. Where Is My Cash секако не е единствената апликација која ќе ви покаже на што ги трошите парите, која може да ви помогне за финансиска дисциплина. Апликацијата доаѓа без скриени трошоци и без ограничувања за нејзино користење.

whereismycash

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии