Сега со Giphy може да правите гифови со спојување на стикери и текст

Популарниот сервис за гифови, Giphy, им овозможи на корисниците да комбинираат слики и текст за да креираат сопствени анимации. Gif едиторот е веб алатка која овозможува брзо додавање на најразлични филтри, ефекти, стикери, анимации или текст на веќе постоечки слики и нивно претворање во позабавни слики. Ефектите се сместени во повеќе категории кои корисникот може да ги вметне во сликата. Секој додаток потоа може да се промени, односно да му се зголеми големината и положбата на екранот. За крај сѐ што треба да се направи е со Create GIF да го зачувате сликчето и може да го споделите со светот.

giphy

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии