0.mk со нова верзија и кориснички профили

Но.. најголемата измена е додавањето на кориснички профили кои ќе му дадат поголема контрола на корисникот врз сите скратени линкови.

„Главната новост се токму корисничките профили. Преку вашиот кориснички панел ќе можете да пристапите до сите ваши скратени линкови, да избришете некој доколку ви е непотребен и сл.“ пишува 0.mk.

9 коментари на “0.mk со нова верзија и кориснички профили

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии